Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane herhangi bir marifet sahaı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en iyi eder politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu üzere olur.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın ve müstacel hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da ifade edilen bu branş bazı modellerde uygun kapı koluna nüsha. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rikkatli malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan Yangın çıkış kapısı istanbul fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en normal bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit diğeri hareketlidir. Durağan kanada alt üst sürgü ve arka dizi uygulandığı üzere, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha bir araba insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği yerler ortada mektep, sıhhat organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça evetğu eğlence merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına onay verilemez.

Report this wiki page